Welkom bij Sylvester Multimedia!

Streaming music

Starstreamer (Nieuw!)

StarstreamerStarstreamer is een indrukwekkend online streaming muzieksysteem dat op elk gewenst moment de juiste muziek afspeelt die jij wil horen. De muziekbibliotheek bestaat uit honderdduizenden titels, die keurig gerangschikt staan in genres, jaartallen, tempo’s etc. en binnen enkele seconden zijn te gebruiken.

Meer informatie… Direct naar Speler


Musicbox

Musicbox

Musicbox is de “tool” voor de gebruiker die wil werken met een zeer eenvoudig bedienbaar programma. Het programma is door Sylvester MultiMedia in eigen stal ontwikkeld, en is ontworpen voor gebruiksvriendelijkheid. Met dit programma kunt u behalve muziek, ook videoclips afspelen door middel van een ingebouwde videospeler.

Meer informatie…

Dit bericht is geplaatst in test. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.