Social MediaTwitterFacebook

Service

Info

Service

Op het gebied van serviceverlening kunt u zich geen betere partner wensen. Wij begrijpen als geen ander dat u niet zonder uw muziekcomputer kunt, vandaar dat onze medewerkers u 7 dagen per week te woord kunnen staan om eventuele storingen aan uw computer te verhelpen en als het nodig is binnen 12 uren u een vervangende muziekcomputer aan te bieden.
Tevens kunt voor vragen over een van onze muziekprogramma’s onze telefonische helpdesk raadplegen die u tijdens kantooruren hierin kan bijstaan. Ook bestaat de mogelijkheid om een servicecontract met Sylvester MultiMedia af te sluiten.

 

In dat geval bent u verzekerd van een stabiele muziekcomputer, omdat onze medewerkers uw systeem dan onderhouden. Met de mogelijkheid om uw muziekcomputer op afstand over te nemen, kunnen wij vanaf ons bedrijf de meest voorkomende storingen verhelpen.

Voor meer informatie over onze serviceverlening kun u op werkdagen van 08:00 uur tot 17.00 uur bellen met 0511–44 96 99.

Mocht u een storing in uw Musicbox- of PCDJ-systeem hebben kunt u contact opnemen met onze storingslijn via 06–233 988 72

Reacties zijn gesloten.