Social MediaTwitterFacebook

Entertainment

Info

Entertainment

Vanaf 1999 is Sylvester MultiMedia zich gaan richten op muziekverhuur via muziekcomputers. Sylvester MultiMedia heeft te allen tijde de drive om iedere klant van de juiste muziek te voorzien, waarbij deze gebruik kan maken van zeer uitgekiende platencollecties en muzieksystemen.

Deze instelling heeft zich inmiddels bewezen, want het aantal tevreden klanten is nog steeds groeiende en de eerste klanten zijn steeds bij Sylvester MultiMedia gebleven. Steeds weer is Sylvester MultiMedia bezig om zijn concepten te verbeteren en nieuwe mogelijkheden en systemen te ontwikkelen. Het afspeelprogramma PCDJ Red en de Musicbox zijn de “tools” die het concept compleet maken. Deze programma’s zijn zeer eenvoudig in gebruik en gedragen zich als een dubbele cd-speler.

 

Er zijn diverse mogelijkheden om het programma uit te breiden met bijvoorbeeld de DAC2 DJ controller en de mogelijkheid om het programma via een mengpaneel te gebruiken. Met de programma`s en de muziekcollectie van Sylvester MultiMedia heeft u een zeer sterke tool in handen die de sfeer en de omzet in uw bedrijf zeker ten goede zal komen. Sylvester MultiMedia is in het bezit van de officiële licentie voor digitale muziekverhuur, afgesloten met de Buma/Stemra en de NVPI (Nederlandse Vereniging van Producenten en Importeurs van beeld- en geluidsdragers), dus u kunt er zeker van zijn dat u te maken heeft met een legaal systeem.

Reacties zijn gesloten.